ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ολυμπιακός: Οι 23 παίκτες που έχει στη «φαρέτρα» του στον Ρέντη ο Ν.Μαρτίνεθ

Περιμένει και αρκετούς ακόμα για τη συνέχεια και για την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Ολυμπιακός: Οι 23 παίκτες που έχει στη «φαρέτρα» του στον Ρέντη ο Ν.Μαρτίνεθ

Ένα γκρουπ παικτών του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει νωρίτερα από κάποιους άλλους παίκτες την προετοιμασία.

Και αυτό διότι υπάρχουν διεθνείς αλλά και παίκτες που αγωνίζονταν σε πρωταθλήματα τα οποία τελείωσαν χρονικά αργότερα από το ελληνικό.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε αυτή τη φάση στο πρώτο απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα που έχει βάλει επί ελληνικού εδάφους έχει στη διάθεσή του τους εξής: Κρίστινσον, Ροντινέϊ, Ντόι, Ουσεϊνού Μπα, Ραμόν, Πέπε, Φαντινγκά, Φορτούνη, Μπιέλ, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Παπαδούδη, Ανδρούτσο, Μπαγκαλιάνη, Κουτσίδη, Παπέ Σισέ, Κίτσο, Μουζακίτη, Λιάτσο, Καρβάλιο, Μπουτούτσι, Κωστούλα και Λοβέρα. Στο σύνολο δηλαδή 23 παίκτες.

Ο Μαρτίνεθ θα περιμένει και άλλους παίκτες. Αυτοί θα είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ινμπόμ Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ζινκερνάγκελ αλλά και ο Μασούρας. Επίσης είναι και οι Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα, που είναι στο Κόπα Άφρικα των μικρών σ’ αυτή τη φάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίζουμε πως ήδη υπάρχει ένα γκρουπ παικτών που διαφαίνεται ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα περίοδο. Σε αυτό το γκρουπ βρίσκονται οι Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες, Κανέ, Αλίγιαγκιτς, Νταμπό, Ραντζέλοβιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.