ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ο φίλαθλος που πέταξε την κροτίδα στον Χουάνκαρ

Έγινε μία σύλληψη στο «Καραϊσκάκης» για κατοχή φωτοβολίδας, ωστόσο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί το άτομο που πέταξε την κροτίδα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ο φίλαθλος που πέταξε την κροτίδα στον Χουάνκαρ

Σύμφωνα με το bwinΣΠΟΡ FM 94,6 συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού του ατόμου που πέταξε την περιβόητη κροτίδα στο ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

«Δεν έχει εντοπιστεί αυτός που έριξε την κροτίδα. Συνελήφθη ένα άτομο, αλλά είχε φωτοβολίδα σε σακ βουαγιάζ έξω από το γήπεδο. Δεν έχει γίνει ταυτοποίηση με το άτομο που έριξε την κροτίδα.

Ο άνθρωπος αυτός αναζητείται. Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό από τον αγώνα, τις κερκίδες, τις κάμερες ασφαλείας. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει βρεθεί τίποτα, με τα υπερσύγχρονα μέσα που διαθέτουμε.

Υπάρχει ένα ερασιτεχνικό βίντεο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση της ασφαλείας. Δεν ξέρω πραγματικά τι ρόλο παίζουν οι κάμερες ασφαλείας», αναφέρθηκε στο sport-fm.

«Υποτίθεται ότι η πρόληψη βελτιώθηκε μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, όμως όλα αυτά ήταν κενά λόγια. Οι σύνδεσμοι δεν αφοπλίστηκαν, ο έλεγχος δεν υπάρχει και αν υπάρχει δεν είναι αποτελεσματικός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.