ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Παρουσιάζεται ο Πέδρο Άλβες – Αναμένονται οι εξελίξεις για τον προπονητή

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Πέδρο Άλβες ανέλαβε πόστο αθλητικού διευθυντή στην Εστορίλ όπου παρέμεινε για πέντε χρόνια από το 2018 μέχρι και το 2023

Ολυμπιακός: Παρουσιάζεται ο Πέδρο Άλβες – Αναμένονται οι εξελίξεις για τον προπονητή

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει σήμερα το μεσημέρι τον νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Πέδρο Άλβες, και από εκεί και πέρα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις στους ερυθρόλευκους.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού ανέφερε: «Στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης» η παρουσίαση του Pedro Alves».

Ο 40χρονος Πορτογάλος υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορες μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη Λεμεσού τη σεζόν 2012-13.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανέλαβε πόστο αθλητικού διευθυντή στην Εστορίλ. Εκεί παρέμεινε για πέντε χρόνια από το 2018 μέχρι και το 2023.

Ουσιαστικά ανέβαλε την ομάδα τη σεζόν που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και μέσα σε τρεις σεζόν κατάφερε να την επαναφέρει στην πρώτη φτάνοντας παράλληλα μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου τη σεζόν 2020-21. Την επόμενη χρονιά η Εστορίλ τερμάτισε στην ένατη θέση, ενώ πέρσι ήταν 14η.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι λογικό, μετά την παρουσίαση του Πέδρο Άλβες θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις για τον προπονητή στην ομάδα του Πειραιά με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να είναι στην πόρτα της εξόδου και τον Καρβαλιάλ να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.