ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ολυμπιακός: Στις πέντε ημέρες έπεσε η ποινή των Β.Μαρινάκη και Κ.Καραπαπά

Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά το χρηματικό πρόστιμο

Ολυμπιακός: Στις πέντε ημέρες έπεσε η ποινή των Β.Μαρινάκη και Κ.Καραπαπά

Σε πέντε ημέρες μειώθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ οι ποινές αποκλεισμού που είχαν επιβληθεί στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Καραπαπά, για το επεισοδιακό ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι δύο «ερυθρόλευκοι» παράγοντες είχαν τιμωρηθεί πρωτόδικα από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League με αποκλεισμό 15 ημερών, όμως η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ έκανε εν μέρει δεκτές τις προσφυγές τους και μείωσε τις αρχικές ποινές.

Με βάση την απόφαση αυτή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κώστας Καραπαπάς έχουν εκτίσει την ποινή τους και έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται την Κυριακή (12/3) στην OPAP Arena, στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά το πρόστιμο, ύψους 31.500 ευρώ, που της είχε επιβληθεί για το ντέρμπι «αιωνίων».

Η απόφαση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της εκκαλούσης ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αρ. 81/2023 απόφασης ΠΜΠΟ SL1.

Δέχτηκε τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των εκκαλούντων Ευάγγελου Μαρινάκη και Κωνσταντίνου Καραπαπά.

Μεταρρύθμισε την υπ’ αρ.81//2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.

Επέβαλε στον εκκαλούντα Ευάγγελο Μαρινάκη για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 12 παρ.1 περ.α του Π.Κ//ΕΠΟ 2022, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για πέντε (5) ημέρες.

Επέβαλε στον εκκαλούντα Κωνσταντίνο Καραπαπά για τη πειθαρχική παράβαση του άρθρου 12 παρ.1 περ.α του Π.Κ/ΕΠΟ 2022 την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για πέντε (5) ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.