ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Π.Μάνταλος: «Θέλω να τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα με την φανέλα της ΑΕΚ» (βίντεο)

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ

Π.Μάνταλος: «Θέλω να τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα με την φανέλα της ΑΕΚ» (βίντεο)

Ο Πέτρος Μάνταλος, ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ, απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας, δεν έκρυψε την επιθυμία που έχει να τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με την φανέλα της Ένωσης.

Ο Πέτρος Μάνταλος αριθμεί την 10η συνεχόμενη χρονιά του με τα «κιτρινόμαυρα».

Μάλιστα ο ίδιος σε video που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας στο Tik Tok ανέφερε πως θέλει να μείνει για πάντα στην ΑΕΚ και να κλείσει την καριέρα του με τον δικέφαλο στο στήθος.

Μάλιστα ο Μάνταλος έκανε και ξεχωριστή αναφορά στο αγαπημένο του γκολ με τον σύλλογο, το οποίο για τον ίδιο ήταν εκείνο στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το 2016 απέναντι στον Ολυμπιακό.

@aekfc Q&A with Petros ⚫️🟡 #aekfc #aekfcseason2023_2024 #Mantalos_20 ♬ πρωτότυπος ήχος – AEK FC
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.