ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους ορισμούς διαιτητών: «Έδειξαν πάλι την ανικανότητά τους – Να πάνε στα σπίτια τους»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε έντονα για τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ

ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους ορισμούς διαιτητών: «Έδειξαν πάλι την ανικανότητά τους – Να πάνε στα σπίτια τους»

Λίγες ημέρες μετά το… αδιέξοδο στη σύσκεψη των ομάδων των πλέι οφ της Super League με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, οι ορισμοί των διαιτητών για τη 2η αγωνιστική, έφεραν την αντίδραση από την πλευρά του Ολυμπιακού.

«Για μια ακόμα φορά οι εντολοδόχοι έδειξαν την ανικανότητα τους» ανέφεραν από τον Ολυμπιακό και σημείωναν ότι «σε όλη την συνάντηση Μπένετ – ομάδων των πλέι οφ ο κ. Σαββίδης έλεγε ότι υπάρχουν καλοί Ρώσοι και υπάρχουν και Λευκορώσοι ελίτ και ο ελίτ που κατάφεραν να βρουν είναι… Λευκορώσος!».

Οι Πειραιώτες σχολίασαν όμως και τους υπόλοιπους ορισμούς της ΚΕΔ, υποστηρίζοντας τα εξής: «Ζητήσαμε ξένους διαιτητές όρισαν πάλι Έλληνες στα πλει οφ στο ΠΑΟ-Βόλος. Ορίστηκε διαιτητής από την Πορτογαλία που για να αποφασίσει για μια πεντακάθαρη φάση πρέπει να βλέπει το var αρκετά λεπτά! Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι και το μόνο που μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο να πάει μπροστά είναι Μπένετ, Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.