ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη κυβέρνηση σκότωσαν το ποδόσφαιρο»

Οργή στον Ολυμπιακό για την διαιτησία του Νταβίντε Μάσα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη κυβέρνηση σκότωσαν το ποδόσφαιρο»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 από την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα για το πέναλτι που κέρδισε η Ένωση.

Με επίσημή τους θέση οι ερυθρόλευκοι τονίζουν πως «αηδίασε όλη η Ελλάδα και πως ΕΠΟ και κυβέρνηση σκότωσαν το ποδόσφαιρο».

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

“Σήμερα είδαν ακόμα και οι τυφλοί τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νοθεία, η αλητεία και οι παράνομοι έδειξαν ότι δεν έχουν καμιά συστολή. Σας είχαμε πει ότι ο κόσμος μας είναι καζάνι που βράζει! Έκανε πολλή υπομονή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάπτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει καμιά επαφή. Δεν πήγαν καν στο VAR όταν έγινε καθαρό φάουλ πριν απο το γκολ της ΑΕΚ. Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα. Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη να τους αντιμετωπίσει κυβέρνηση, σκότωσαν το ποδόσφαιρο!”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.