ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Παναθηναϊκός για τον αγώνα με την Λαμία: «Προστατέψτε την ομάδα – Μην ταξιδέψετε»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Παναθηναϊκός για τον αγώνα με την Λαμία: «Προστατέψτε την ομάδα – Μην ταξιδέψετε»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλώντας τον κόσμο να μην πάει στη Λαμία από την στιγμή που δεν διατέθηκαν εισιτήρια, προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα από τυχόν ζημιές

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στη Λαμία για την προσεχή σαββατιάτικη αναμέτρηση, από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα αποφάσισε να μη διαθέσει εισιτήρια και να μη φιλοξενήσει κόσμο από τον εκάστοτε αντίπαλό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

»Διανύουμε μία περίοδο που η παραμικρή αφορμή θα προξενήσει ζημία στη μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε χαρά σε όσους προσπαθούν να την πλήξουν. Επομένως, ουδείς ταξιδεύει στη Λαμία για τον αγώνα!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.