ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» η διετής συμφωνία με Τζούρισιτς σύμφωνα με τους Ιταλούς

O Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι ο εκλεκτός για την ενίσχυση στο κέντρο των «πρασίνων»

Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» η διετής συμφωνία με Τζούρισιτς σύμφωνα με τους Ιταλούς

Η Σαμπντόρια, η οποία υποβιβάστηκε, είναι στη διαδικασία διαμόρφωσης του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν στη Serie B. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν, αποδυναμώνοντας το ρόστερ της ομάδας.

Ένας απ’ αυτούς είναι κι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, Φίλιπ Τζούρισιτς, για τον οποίο παλεύει ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει.

Το δημοσίευμα του footballnews24.it, ωστόσο, τονίζει ότι «είναι κοντά η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Ο μεσοεπιθετικός, Φίλιπ Τζούρισιτς, θα μπορούσε να αποχαιρετήσει με τη Σαμπντόρια, η μετακόμισή του στον Παναθηναϊκό είναι ένα βήμα μακριά» και συνεχίζει το εν λόγω ρεπορτάζ:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει απευθείας επαφές με τον παίκτη για να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα. Οι πράσινοι μάλιστα προσφέρουν διετές συμβόλαιο με περισσότερα από ένα εκατομμύριο τη σεζόν».

Στη συνέχεια τονίζεται ότι ο παίκτης είναι πρόθυμος να πει το «ναι». Εξέλιξη που βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ «θα βάραινε πολύ την ομάδα, καθώς θα χάσει έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της».

Υπογραμμίζεται, δε, ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει αφού το συμβόλαιό του με την ομάδα ως το 2024… σπάει λόγω του υποβιβασμού. Έτσι, οι πράσινοι δεν χρειάζεται να αποζημιώσουν και την ομάδα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.