ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Με 33 ποδοσφαιριστές αναχωρεί το απόγευμα η αποστολή για την Αυστρία

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίρνει μαζί του και τους νεαρούς Καλοσκάμη, Φικάι και Κάτρη απ' την Κ19

Παναθηναϊκός: Με 33 ποδοσφαιριστές αναχωρεί το απόγευμα η αποστολή για την Αυστρία

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί το απόγευμα για τη Βιέννη κι ακολούθως οδικώς για το Μπαντ Έρλαχ, όπου θα πραγματοποιήσουν έως τις 10 Ιουλίου το βασικό στάδιο του «χτισίματος» της ομάδας της νέας σεζόν.

Το πρωί της Κυριακής (25/6) ολοκληρώθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε 33 παίκτες στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, παίρνοντας μαζί του και τους νεαρούς Καλοσκάμη, Φικάι και Κάτρη απ’ την Κ19 του «τριφυλλιού». Οι 7 διεθνείς της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των δύο νέων αποκτημάτων Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα ενσωματωθούν στο καμπ της ομάδας στην Αυστρία το απόγευμα της Τριτης (27/6).

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Σάιρους Μαργκόνο, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Άντραζ Σπόραρ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αργύρης Καμπετσής, Λεάντρο Φρόκου, Γιώργος Σιδεράς, Μαζάρ Μπιλάλ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Δημήτρης Καλοσκάμης, Γιώργος Κάτρης, Έλτον Φικάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.