ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Στα «μαχαίρια» με την πρώην σύζυγό του ο Μ.Βέρμπιτς: «Πόσοι πατεράδες ξαπλώνουν με τρανς;» (φωτο)

Η αντίδραση του παίκτη των «Πρασίνων»

Στα «μαχαίρια» με την πρώην σύζυγό του ο Μ.Βέρμπιτς: «Πόσοι πατεράδες ξαπλώνουν με τρανς;» (φωτο)

Σε μεγάλη διαμάχη με τη πρώην σύζυγό του βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο παίκτης του Παναθηναϊκού Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Η  Αλβίνα Τσαρένκο εκτός του ότι πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με το παιδί τους πράγμα που εξοργίζει τον ποδοσφαιριστή των «Πρασίνων», τον κατηγορεί επίσης πως είναι… gay!

Σύμφωνα με την ίδια υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο που τον δείχνουν να κάνει καταχρήσεις και να κοιμάται με άντρες και τρανς, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσοι κανονικοί πατεράδες έχουν σέλφι με τέτοιου είδους κυρίες-αγόρια;».

Το γεγονός έφερε λοιπόν ένα ξέσπασμα από τον Σλοβένο εξτρέμ του Παναθηναϊκού στο Instagram.

Η ανάρτηση του Βέρμπιτς

«Ζητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί.

Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι (πρόσθεσε ανδρικό μόριο) και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία.

Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη, η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!». 

Το ερχόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα συζητηθεί η τακτική αγωγή για την επιμέλεια του 2 ετών Μέι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.