ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Συνεχίζεται το «μπάχαλο» με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: Τέλος το Πανθεσσαλικό – Η ΕΠΟ ψάχνει άλλο γήπεδο

Με κόσμο στις κερκίδες θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Συνεχίζεται το «μπάχαλο» με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: Τέλος το Πανθεσσαλικό – Η ΕΠΟ ψάχνει άλλο γήπεδο

Η ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου έφερε την αντίδραση της ΕΠΟ που αποφάσισε να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο Βόλο και να ψάξει για άλλο γήπεδο.

Από την ομοσπονδία ανέφεραν: “Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής

Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες τώρα μετά την ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού και την επίσημη θέση που εξέφρασε η ΕΠΟ καταλαβαίνει κανείς πως ο τελικός δεν θα γίνει στο γήπεδο του Βόλου και στην ομοσπονδία βρίσκονται σε αναζήτηση νέου γηπέδου για να γίνει ο τελικός.

Με κόσμο και των δύο ομάδων

Επίσης από τη στιγμή που πλέον έφυγε το Πανθεσσαλικό ως τόπος διεξαγωγής του τελικού, όπως όριζε η προκήρυξη στην αρχή της σεζόν τώρα ο τελικός θα γίνει στις 24 Μαίου όπως αποφάσισε η ΕΠΟ αλλά με κόσμο των δύο ομάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πόσοι θα είναι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις κερκίδες αλλά και ποιο θα είναι το γήπεδο που εν τέλει θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.