ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θύρα 7 για την τιμωρία του Ολυμπιακού: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα ακολουθήσει αν επιμείνετε στην απόφαση σας»

«Ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου»

Θύρα 7 για την τιμωρία του Ολυμπιακού: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα ακολουθήσει αν επιμείνετε στην απόφαση σας»

Η Θύρα 7, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την τιμωρία του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Χαρακτήρισε την απόφαση «έκτρωμα», ενώ συμπλήρωσε πώς αν τελισιδικήσει «ανοίγετε τον Ασκό του Αιόλου».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Τσάτσοι και πληρωμένοι εντολοδόχοι πολιτικοί δικαστές και παράγοντες, όλοι εσείς με το αντιολυμπιακό μένος έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα!

Εάν τελεσιδικήσει η απόφαση έκτρωμα που χαρίζει νίκη στον ΠΑΟ που έτρεξε να κρυφτεί στα αποδυτήρια επειδή ισοφαρίστηκε μέσα στο γήπεδο και τρέμει την συνέχεια, ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα ακολουθήσει αν επιμείνετε στην απόφαση σας να ευνοήσετε σκανδαλωδώς τον ΠΑΟ.

Η αποστολή που σας έχει ανατεθεί να κλέψετε ένα ακόμα πρωτάθλημα από τον ολυμπιακό θα αποτύχει! Θα σας συντρίψουμε εκεί που σας πονάει πιο πολύ!

Όλοι δίπλα στην ομάδα να σηκώσουμε το 48ο πρωτάθλημα να ξεφτιλίσουμε μια ακόμα φορά την βρώμικη εξυγίανση, την εγκληματική οργάνωση που δημιουργήθηκε από τα σιχάματα του ελληνικού αθλητισμού παο-αεκ-παοκ μήπως κλέψει κανένα πρωτάθλημα από τον θρύλο!

Υ.Γ 1 Έχετε κάνει με αποδείξεις όλα όσα κατηγορούσατε άδικα τον Ολυμπιακό ότι έκανε τόσα χρόνια και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας επιτυχία!

Υ.Γ 2 Κότες οι παίχτες.

ΛΑΓΟΙ οι οπαδοί της μπόχας βρώμας του ελληνικού αθλητισμού, του χάρτινου Παναθηναϊκού!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υ.Γ 3 Για όλα αυτά η ευθύνη βαραίνει τους δήθεν ολυμπιακούς πολιτικούς όπως ο Μητσοτάκης που το παίζουν Oλυμπιακοί για να υφαρπάζουν ψήφους και μετά κάνουν «δουλειές» στο ποδόσφαιρο με τον Αλαφούζο και τον Μελισσανίδη!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.