ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το ΟΑΚΑ δήλωσε για έδρα τους για τους ευρωπαϊκούς ομίλους ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο Ολυμπιακό Στάδιο για ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 11 χρόνια

Το ΟΑΚΑ δήλωσε για έδρα τους για τους ευρωπαϊκούς ομίλους ο Παναθηναϊκός

Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League.

Κάτι που ήταν γνωστό εδώ και λίγες μέρες, όμως την Πέμπτη επισημοποιήθηκε με την ενημέρωση από την UEFA.

Η αδελφοποίηση των οπαδών της Γαλλικής ομάδας με αυτούς της ΑΕΚ, τα επεισόδια που είχαν γίνει στο αντίστοιχο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο μεγάλος κίνδυνος για επεισόδια, ανάγκασε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να πάρει αυτή την απόφαση.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός δήλωσε την έδρα που θα χρησιμοποιεί στα παιχνίδια των ομίλων, είτε αυτά είναι για το Champions League, είτε το Europa League όπου έχει εξασφαλισμένη την συμμετοχή του μετά την πρόκριση επί της Ντνίπρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή θα είναι το ΟΑΚΑ, το οποίο οι «πράσινοι» χρησιμοποιούσαν ως έδρα τους στο πρωτάθλημα πριν από 4 χρόνια, ενώ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι θα επιστρέψουν μετά από 11 χρόνια και την σεζόν 2012-13.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.