ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εθνική Ελλάδας: Άνοδος στο Ranking της FIFA – Σε ποια θέση βρίσκεται

Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε η Αργεντινή

Εθνική Ελλάδας: Άνοδος στο Ranking της FIFA – Σε ποια θέση βρίσκεται

Η νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας 2-0 στο φιλικό του «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης, αλλά και η ισοπαλία 2-2 με τη Γαλλία στην «OPAP Arena» της Νέας Φιλαδέλφειας στην αυλαία των προκριματικών του Euro 2024 έφεραν άνοδο για την Εθνική Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 51η θέση του παγκόσμιου πίνακα της FIFA, αλλά στα αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν στο τέλος του Νοεμβρίου, θα έχει κάνει άνοδο τριών θέσεων.

Έτσι, η εθνική ομάδα θα φιγουράρει πλέον στην 48η θέση στο Ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και επιστρέφει έτσι στο Top 50, έχοντας μπροστά της τα δύο ματς στα play offs του Nations League, αρχικά με το Καζακστάν και εν συνεχεία με το νικητή του άλλου ημιτελικού, Γεωργία – Λουξεμβούργο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, δύο νικηφόρα αποτελέσματα και πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 ενδεχομένως να φέρουν μία ακόμα άνοδο.

Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε η Αργεντινή, ενώ η Γαλλία έχασε την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή, μετά την ισοπαλία στην Αθήνα και έμεινε στη 2η θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα, άνοδο σημείωσε η Αγγλία και το Βέλγιο, καθώς πλέον θα βρίσκονται στο Νο3 και το Νο4, με τη Βραζιλία να υποχωρεί στο No5. Οι Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και Κροατία συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα στο Ranking της FIFA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.