ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την ώρα που κοιμόταν ο 19χρονος τερματοφύλακας Σουλεϊμάν Εντιόν (φώτο)

Κατά τη διάρκεια του ύπνου του υπέστη καρδιακό επεισόδιο το οποίο ήταν πολύ ισχυρό και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος

Ιταλία: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την ώρα που κοιμόταν ο 19χρονος τερματοφύλακας Σουλεϊμάν Εντιόν (φώτο)

Θρήνος επικρατεί στην Ιταλία, καθώς ο 19χρονος τερματοφύλακας Σουλεϊμάν Εντιόν, άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά την ώρα που κοιμόταν.

Όπως έγινε γνωστό, ο τερματοφύλακας με καταγωγή από τη Σενεγάλη που αγωνιζόταν σε ομάδα προσφύγων της περιοχής του Λέτσε, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι ενός θείου του το πρωί της Τρίτης (18/4).

Ο άτυχος νεαρός πορτιέρε, φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου του υπέστη καρδιακό επεισόδιο το οποίο ήταν πολύ ισχυρό και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Ο Σενεγαλέζος, βρέθηκε σε ηλικία 16 ετών στην Ιταλία συμμετέχοντας σε τουρνουά ποδοσφαίρου προσφύγων και είχε βραβευθεί ως ο καλύτερος τερματοφύλακας σε αντίστοιχο τουρνουά.

Στη συνέχεια υπερασπίστηκε την εστία της Ρινασίτα, ενός κλαμπ που υποδέχεται πολιτικούς πρόσφυγες και το οποίο ιδρύθηκε από τον ποδοσφαιριστή της Σουντιρόλ, Μουσταφά Σισέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η λίστα των αθλητών που πέθαναν από το 2021 και μετά μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2022 προκαλεί πραγματικά σοκ, δεδομένου ότι η πλειοψηφία τους ήταν εμβολιασμένοι για τον COVID-19.

Όπως αναφέρει το goodsciencing.com δεν είναι φυσιολογικό τόσοι πολλοί, κυρίως νέοι αθλητές, να πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς ή να πεθαίνουν ενώ κάνουν το άθλημά τους, αλλά φέτος συμβαίνει.

Πολλά από αυτά τα καρδιακά προβλήματα και οι θάνατοι έρχονται λίγο αφότου έκαναν τα περίφημα «σωτήρια» εμβόλιο για τον COVID-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.