ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Λιονέλ Μέσι: Εγκαινίασε την μεγαλύτερη ογκολογική κλινική για παιδιά της Ισπανίας – Χρηματοδοτήθηκε μέσω του ιδρύματος του

Βρίσεκται στην Βαρκελώνη και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κλινική στην Ευρώπη

Λιονέλ Μέσι: Εγκαινίασε την μεγαλύτερη ογκολογική κλινική για παιδιά της Ισπανίας – Χρηματοδοτήθηκε μέσω του ιδρύματος του

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε με τη σύζυγό του Αντονέλα στη Βαρκελώνη προκειμένου να επισκεφθούν την Ογκολογική Κλινική για παιδιά Hospital Sant Joan de Déu που εγκαινιάστηκε την Πέμπτη και δημιουργήθηκε μέσω του ιδρύματος του (16/6).

Το Ίδρυμα του Αργεντινού ο Leo Messi Foundation ήταν ένας από τους βασικούς χρηματοδότες για τους πόρους (30 εκατομμύρια ευρώ) που απαιτούνταν για την κατασκευή αυτού του νοσοκομείου. Συνεργάστηκε επίσης με το Ίδρυμα της Μπαρτσελόνα.

Το όραμά του έγινε πραγματικότητα και τώρα η Βαρκελώνη έχει τη μεγαλύτερη κλινική κατά του παιδικού καρκίνου στην Ισπανία και τη δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

«Ήθελα πολύ να επισκεφτώ το Παιδιατρικό Αντικαρκινικό Κέντρο του sjdhospitalbarcelona, ​​η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ συναρπαστικό να δω πώς έγιναν όλα σήμερα το απόγευμα, τώρα που τελείωσαν οι εργασίες. Ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εργάστηκαν σε αυτό το έργο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω έναν κόκκο της άμμου και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ενώθηκαν για να βοηθήσουν στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου. Ευχαριστώ πολύ!!!», έγραψε στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.