Βρίσεκται στην Βαρκελώνη και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κλινική στην Ευρώπη

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε με τη σύζυγό του Αντονέλα στη Βαρκελώνη προκειμένου να επισκεφθούν την Ογκολογική Κλινική για παιδιά Hospital Sant Joan de Déu που εγκαινιάστηκε την Πέμπτη και δημιουργήθηκε μέσω του ιδρύματος του (16/6).

Το Ίδρυμα του Αργεντινού ο Leo Messi Foundation ήταν ένας από τους βασικούς χρηματοδότες για τους πόρους (30 εκατομμύρια ευρώ) που απαιτούνταν για την κατασκευή αυτού του νοσοκομείου. Συνεργάστηκε επίσης με το Ίδρυμα της Μπαρτσελόνα.

Το όραμά του έγινε πραγματικότητα και τώρα η Βαρκελώνη έχει τη μεγαλύτερη κλινική κατά του παιδικού καρκίνου στην Ισπανία και τη δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

«Ήθελα πολύ να επισκεφτώ το Παιδιατρικό Αντικαρκινικό Κέντρο του sjdhospitalbarcelona, ​​η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ συναρπαστικό να δω πώς έγιναν όλα σήμερα το απόγευμα, τώρα που τελείωσαν οι εργασίες. Ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εργάστηκαν σε αυτό το έργο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω έναν κόκκο της άμμου και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ενώθηκαν για να βοηθήσουν στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου. Ευχαριστώ πολύ!!!», έγραψε στο Instagram.