ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

M.Σάκκαρη: Στο Νο1 του ταμπλό του Nottigham Open – Η κλήρωση

Στο πρώτο της τουρνουά στην grass-season

M.Σάκκαρη: Στο Νο1 του ταμπλό του Nottigham Open – Η κλήρωση

Η Μαρία Σάκκαρη αποδέχθηκε τη wild card των διοργανωτών του Nottigham Open με την Ελληνίδα τενίστρια να τοποθετείται στο Νο1 του ταμπλό του τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι: Έμμα Ραντουκάνου, Καμίλα Τζόρτζι, Αλιά Τομλιάνοβιτς, Άλισον Ρίσκε, Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια και Μάγκντα Λινέτ.

Όπως και ο Τσιτσιπάς έτσι και η Σάκκαρη επιστρέφει σε warm-up τουρνουά πριν από το Wimbledon, μετά από το 2019 καθώς το 2020 δεν είχαμε grass-season λόγω πανδημίας, ενώ το 2021 η Ελληνίδα τενίστρια πήγε χωρίς συμμετοχή σε τουρνουά στο γρασίδι πριν All England Club.

Η Νο1 του ταμπλό στο Νότιγχαμ θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την Κολομβιανή και αρκετά επικίνδυνη, τουλάχιστον στη σκληρή επιφάνεια, Καμίλα Οσόριο, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα βρεθεί στον 2ο γύρο απέναντι στην έμπειρη Καναδή Ρεμπέκα Μαρινό.

Αν καταφέρει και περάσει στα προημιτελικά είναι πολύ πιθανόν να βρει μπροστά της και πάλι τη Βραζιλιάνα Χαντάντ Μάια από την οποία είχε ηττηθεί στο Miami Open, μένοντας χωρίς νίκη απέναντι της σε δύο αναμετρήσεις.

Στα ημιτελικά την περιμένουν είτε η Τσέχα Τερέζα Μαρτίντσοβα, είτε η επικίνδυνη Πολωνή Μάγκντα Λινέτ, ενώ σε περίπτωση που η Σάκκαρη κατάφερε να προκριθεί στον τελικό εκεί λογικά θα βρει την Έμα Ραντουκάνου, αν και η 19 χρονη έχει μπροστά της αρκετούς σκόπελους, όπως αυτόν στον 1ο γύρο κόντρα στην Ελβετίδα Βικτώρια Γκόλουμπιτς, ενώ ενδέχεται να αντιμετωπίσει μετά από περίπου ένα χρόνο την Αυστραλή Αλιά Τομλιάνοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τουρνουά στο Νότιγχαμ θα διεξαχθεί το διάστημα 6-12 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.