Μ.Τεντόγλου: Ακόμη μια πρωτιά με άλμα ρεκόρ για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έπιασε την επίδοση στο ρεκόρ στο πέμπτο άλμα του

Μ.Τεντόγλου: Ακόμη μια πρωτιά με άλμα ρεκόρ για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακός, κατακτώντας την πρώτη θέση με άλμα ρεκόρ στα στα 8,13 μέτρα και ετοιμάζεται για τον τελικό του Diamond League.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Diamond League της Σιλεσία παίρνοντας την πρώτη θέση σπάζοντας το ρεκόρ Άντριαν Στραλκόγσκι(2014, 7,83μ), με άλμα 8,13 μέτρα.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δυσκολεύτηκε στην αρχή, αλλά τελικά έπιασε την επίδοση στο ρεκόρ στο πέμπτο άλμα του, περιμένοντας πλέον τον τελικό της διοργάνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.