Μ.Βαλμπουενά: «Να ξαναβρούμε τη χαμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας»

Ο Γάλλος μίλησε για τη σημασία του γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε η ομάδα του με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Μ.Βαλμπουενά: «Να ξαναβρούμε τη χαμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μίλησε για τη σημασία του γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε η ομάδα του με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, από δική του ασίστ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο κομμάτι της ψυχολογίας της ομάδας, προκειμένου να επιστρέψει στα στάνταρ της και να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV: 

Ναι, ένα γκολ αλλάζει πολλά πράγματα ειδικά όταν το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει για διπλό.. νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία της ομάδας και αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει με την πρώτη ή τη δεύτερη φορά.. όπως όλοι γνωρίζουμε έχουμε αλλάξει προπονητή και σαν καινούργιος προσπαθεί να μας διδάξει τις ιδέες του, την τακτική του και να μας δείξει το ποδόσφαιρο που ζητάει από εμάς.. κατά τη γνώμη μου έχουμε ένα μικρό πρόβλημα αυτοπεποίθησης και πρέπει να την ξαναβρούμε όλοι μαζί στα επόμενα παιχνίδια. Νομίζω πως σήμερα ξαναβρεθήκαμε και πρέπει να δυναμώσουμε όσον αφορά την ψυχολογία και να ξαναβρούμε τη χαμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν μπορούμε να μιλάμε για ηλικίες γιατί είναι μόνο ένας αριθμός. Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι αυτό που μπορούμε να δώσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.. προσπαθούμε να το κάνουμε σαν αρχηγοί μαζί με τους υπόλοιπους, τον Μπουχαλάκη, τον Σωκράτη και άλλους παίκτες προσπαθούμε να δώσουμε το παράδειγμα. Σήμερα νομίζω πως πρέπει να ξαναβρούμε την καλή μας ψυχολογία, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν είμαστε μόνο ένας ή δύο παίκτες όμως είναι αλήθεια πώς εμείς με την εμπειρία μας μπορούμε να προσφέρουμε πράγματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε σιγά-σιγά γιατί οι φίλαθλοι μας περιμένουν πολύ περισσότερο από εμάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.