ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού: «Ποιος ξέρει πώς μπορεί να σε επηρεάσει στη διαδρομή»!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού: «Ποιος ξέρει πώς μπορεί να σε επηρεάσει στη διαδρομή»!

Ο Greek Freak Γιάννης Αντετοκούνμπο, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου των Μιλγουόκι Μπακς, έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, τασσόμενος κατά της υποχρεωτικότητας που προσπαθούν να επιβάλλουν οι κυβερνήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν ξέρει αν στο μέλλον επηρρεάσει τη διαδρομή όποιου το κάνει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε ότι ο ίδιος επέλεξε να εμβολιαστεί προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του: «Προσωπικά έκανα το καλύτερο για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου για να μείνουμε προστατευμένοι. Ναι, εμβολιάστηκα» ανέφερει ο μπασκετμπολίστας.

Ωστόσο ο ίδιος τάσσεται ανοιχτά κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, όπως σημείωσε: «Δεν μπορείς ποτέ να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει. Εγώ τα έβαλα κάτω και αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για να μείνω προστατευμένος» και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποιος ξέρει πώς αυτό το εμβόλιο μπορεί να σε επηρεάσει στη διαδρομή, δεν ξέρω, δεν είμαι γιατρός. Αυτό που ξέρω τώρα είναι ότι μπορεί να προσφέρει ασφάλεια στην οικογένειά μου, τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.