ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Αφαίρεσαν μέχρι και τα στεφάνια από τις μπασκέτες στη Γλυφάδα (φώτο)

Κορωνοϊός: Αφαίρεσαν μέχρι και τα στεφάνια από τις μπασκέτες στη Γλυφάδα (φώτο)

Ο Δήμος Γλυφάδας προχώρησε στην αφαίρεση των στεφανιών που υπάρχουν στις μπασκέτες των ανοιχτών γηπέδων. Ενέργεια που πάρθηκε εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού, καθώς υπήρχε φόβος ότι αρκετοί πολίτες θα πήγαιναν για άθληση.

Στον Δήμο Γλυφάδας αποφάσισαν να μην περιμένουν τους δημότες να σεβαστούν τα μέτρα απαγόρευσης, όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους, για τον κορωνοϊό και προχώρησαν έτσι στην αφαίρεση των στεφανιών από τις μπασκέτες στα ανοιχτά γήπεδα.

Μάλιστα, την ανακοίνωση εκ μέρους του Δημάρχου της Πόλης, Γιώργου Παπανικολάου, έκανε ο πολύ γνωστός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Περικλής Δορκοφίκης ο οποίος είναι Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο Facebook έγραψε :

“Υποχρεωθήκαμε να αφαιρέσουμε τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της πόλης μας γιατί δυστυχώς, παρά τις απαγορεύσεις, πολλοί απείθαρχοι – μικροί αλλά και μεγάλοι – συμπολίτες μας όχι μόνο δεν έμειναν σπίτι το Σαββατοκύριακο, αλλά ήθελαν να παίξουν και μπασκετάκι

Δεν θα σταματήσουμε να εποπτεύουμε εντατικά όλες τις υποδομές της πόλης μας που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να λειτουργούν τις επόμενες μέρες. Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς με κάθε τρόπο που θα μας διασφαλίσει ότι η κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων .

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, ότι μόνο αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την ατομική ευθύνη που του αναλογεί, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο”.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.