«Άκυρο» της ΑΕΚ στην Euroleague

«Άκυρο» της ΑΕΚ στην Euroleague

Ένα μεγαλοπρεπές «όχι» άκουσε η Euroleague από την ΑΕΚ, η οποία την προσέγγισε ώστε να της προτείνει συμμετοχή στο Eurocup.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεύτερο “όχι” μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είπε η ΑΕΚ στην πρόταση της Euroleague να συμμετάσχει στο Eurocup της επόμενης περιόδου (2020-21). Οι ιθύνοντες της Euroleague είχα αποστείλει προ ημερών επιστολή στην Ένωση ενημερώνοντας για το ενδιαφέρον τους να την εντάξουν στην δεύτερη τη τάξη διοργάνωση που διεξάγεται υπό την “ομπρέλα” τους και είχαν λάβει αρνητική απάντηση, όπως έγινε και σήμερα που υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος τους ενημέρωσε πως η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στο Basketball Champions League και την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.