Ε. Αταμάν: «Στόχος μας να κάνουμε την Τορίνο τουρκική ομάδα»

Ε. Αταμάν: «Στόχος μας να κάνουμε την Τορίνο τουρκική ομάδα»

Ο Εργκίν Αταμάν απέκτησε το πακέτο των μετοχών της Τορίνο και σε συνέντευξη του που έδωσε αποκάλυψε ποιοι είναι οι στόχοι του για την ιταλική μπασκετική ομάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν με δηλώσεις σε Μέσα της Τουρκίας μίλησε για την κίνηση αυτή, εξηγώντας ότι «αγόρασα το 100% του κλαμπ. Αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια. Η Τορίνο ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία φέτος, αλλά υπάρχει μια κατάσταση που δεν της επιτρέπει να βρεθεί εκεί λόγω της πανδημίας. Εάν παίξει στην πρώτη κατηγορία θα έχω το 100%, εάν παίξει στη δεύτερη κατηγοράι τότε θα έχω το 50%.

Υπάρχει ο Οκάν Τσαν Γιαντίρ,που με βοηθάει με αυτή την επιχείρηση. Με αυτόν θα υπάρχουν 2-3 Τούρκοι για τη διαχείριση του κλαμπ. Θέλουμε να κάνουμε την Τορίνο τουρκική ομάδα. Υπάρχουν σκέψεις για Τούρκους χορηγούς και ίσως 1-2 Τούρκους παίκτες. Είναι το μόνο μπασκετικό κλαμπ στο Τορίνο. Μπορεί να γίνει μια ομάδα που να έχει φωνή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως η Εφές, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός. Το κλαμπ έχει πολύ ισχυρούς χορηγούς. Θα κάνουμε ένα έξυπνο μπάτζετ και θα πάμε βήμα βήμα. Το Τορίνο είναι πολύ σημαντικό κέντρο αθλητισμού στην Ιταλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκανα την επένδυση με την άδεια της Αναντολού Εφές. Επειδή η βασική μου δουλειά θα είναι να είμαι προπονητής στην Εφές. Η διαχείριση και το τεχνικό σταφ της Τορίνο θα είναι ξεχωριστά. Θα συνεχίσουμε με τον Ιταλό προπονητή που μας ανέβασε στην πρώτη κατηγορία. Οι μεταγραφές θα γίνονται από τον κόουτς και τον μάνατζερ της ομάδας. Ως ιδιοκτήτης της ομάδας εγώ θα κάνω κινήσεις στρατηγικής δεν θα εμπλακώ στα μεταγραφικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.