ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σούπερ Καπ Ισπανίας: «Λευκός» ο πρώτος τίτλος της χρονιάς – Η Ρεάλ κέρδισε (72-67) την Μπαρτσελόνα

Σούπερ Καπ Ισπανίας: «Λευκός» ο πρώτος τίτλος της χρονιάς – Η Ρεάλ κέρδισε (72-67) την Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 72-67 την Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Super Cup Ισπανίας και πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς επικρατώντας με 72-67 της Μπαρτσελόνα, στην Τενερίφη. Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά και έβδομη συνολικά που η «βασίλισσα» κατακτά το Supercopa, ενώ ο τεχνικός της Πάμπλο Λάσο μετρά από απόψε 20 τρόπαια με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός βραχύσωμος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φακούντο Καμπάτσο, ήταν ο MVP, με 21 πόντους, ενώ 13 πόντους πέτυχε ο Αμπάλντε και ο 11 ο Ντεκ. Από πλευράς Μπαρτσελόνα, ο Νικ Καλάθης αγωνίστηκε για 27:11, έχοντας 11 πόντους (4/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Όμως, στα τελευταία λεπτά του τελικού ο Καλάθης έμεινε στον πάγκο με 5 φάουλ.

Πρώτος σκόρερ των «μπλαουγκράνα» αναδείχτηκε ο Νίκολα Μίροτιτς με 22 πόντους ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Στο τέλος έγινε συγκλονιστική «μάχη», με τον Ρούντι Φερνάντεθ να είναι καθοριστικός, αφού έβγαλε μια εξαιρετική άμυνα λίγο πριν από το φινάλε και μάζεψε το ριμπάουντ μετά το άστοχο τρίποντο του Χάνγκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.