ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Euroleague: Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας

Euroleague: Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας

Η κακοκαιρία που πλήττει την Μαδρίτη τις τελευταίες ώρες φαίνεται να επηρεάζει ακόμη και τις αναμετρήσεις σε κλειστά γήπεδα, όπως αυτό της Ρεάλ, καθώς αναβλήθηκε η σημερινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Oι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως το ματς της Ρεάλ με τον Ερυθρό Αστέρα αναβλήθηκε, αφού οι Σέρβοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«To ματς της 19ης αγωνιστικής της Euroleague μεταξύ Ρεάλ και Ερυθρού Αστέρα που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη, 22:00, αναβλήθηκε, αφού ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα. Η πτήση των Σέρβων δεν πήρε το ΟΚ από τις ισπανικές αρχές, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που υπάρχουν στην χώρα από την Παρασκευή, οι οποίες περιορίζουν αναχωρήσεις και αφίξεις στο αεροδρόμιο. Η Εuroleague θα ορίσει νέα ημερομηνία (την καλύτερη δυνατή επιλογή και για τις 2 ομάδες), κοιτώντας τις διαθέσιμες ημερομηνίες και τα τηλεοπτικά. Περαιτέρω πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες», αναφέρει η Euroleague στην ανακοίνωση της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.