ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιωνικός – Παναθηναϊκός 61-90: Εύκολη νίκη και πρόκριση για το «τριφύλλι»

Ιωνικός – Παναθηναϊκός 61-90: Εύκολη νίκη και πρόκριση για το «τριφύλλι»

Με… σκούπα προκρίθηκε, όπως αναμενόταν, στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» συνέτριψαν την Παρασκευή με 90-61 τον Ιωνικό, στο δεύτερο μεταξύ τους ματς, κι έτσι, κάνοντας το 2-0 στη σειρά, πήραν το εισιτήριο για τους «4».

Το «τριφύλλι» ήταν το απόλυτο αφεντικό στον δεύτερο αγώνα με γηπεδούχο τον Ιωνικό, πάτησε γκάζι στη 2η περίοδο και έφτασε σε… ρυθμό προπόνησης στη νίκη.

Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ έκανε δύσκολη τη… ζωή των ψηλών των Πειραιωτών, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Κωνσταντίνο Μήτογλου με 15 πόντους. Από τον Ιωνικό που ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είχε 2/20 τρίποντα (!) οι Τζέρεμι Χόλογουελ και Νίκος Χουγκάζ πέτυχαν από 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 30-48, 46-70, 61-90

ΙΩΝΙΚΟΣ Νικαίας (Άγγελος Τσίκληρας): Πρίτζετ 13, Χόλογουελ 14, Μουχαϊμίν 2, Χουγκάζ 14, Χόλιφιλντ 6, Πετρόπουλος 4, Χατζηκυριάκος 3 (1), Τολιόπουλος 5 (1)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Όντετ Κάτας): Παπαγιάννης 14, Παπαπέτρου 2, Χεζόνια, Ουάιτ 10 (1), Σαντ-Ροος 8 (1), Μακ 11 (1), Μπρέι 10 (2), Μποχωρίδης 9 (1), Όγκαστ 6, Κασελάκης 2, Μήτογλου 15 (2), Μπεντίλ 3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.