Α.Οκουλάγια: Πέθανε στα 46 ο Γερμανός μπασκετμπολίστας-θρύλος

Θλίψη στο γερμανικό μπάσκετ

Α.Οκουλάγια: Πέθανε στα 46 ο Γερμανός μπασκετμπολίστας-θρύλος

Βαρύ πένθος στο γερμανικό μπάσκετ. Ο παλαίμαχος ψηλός, Αντεμόλα Οκουλάγια, «έφυγε» από την ζωή στα 46 του χρόνια, δίχως να είναι ακόμη γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Ο Οκουλάγια, ο οποίος υπήρξε 172 φορές διεθνής με την Εθνική Γερμανίας και για αρκετά χρόνια αρχηγός της ομάδας, είχε πανηγυρίσει με το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επί σειρά ετών ήταν συνοδοιπόρος του Ντιρκ Νοβίτσκι, έχοντας αγωνιστεί στα Eurobasket των ετών 1995, 1997, 1999 και 2001, καθώς και στο Παγκόσμιο του 2006 στην Ιαπωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε συλλογικό επίπεδο, ο ύψους 2.06μ. φόργουορντ έκανε καριέρα σε Άλμπα Βερολίνου, Μπαρτσελόνα, Μάλαγα, Μπενετόν Τρεβίζο, Βαλένθια, Χίμκι, Μπάμπεργκ, Κολωνία και Αλικάντε. Στην Euroleague είχε κατά μέσο όρο 11.2 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 53 αγώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.