ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Basket League: Εκτός έδρας δοκιμασίες σήμερα για Παναθηναϊκό, Άρη, ΠΑΟΚ

Θα αντιμετωπίσουν Περιστέρι, Απόλλων Πάτρας και Μαρούσι

Basket League: Εκτός έδρας δοκιμασίες σήμερα για Παναθηναϊκό, Άρη, ΠΑΟΚ

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα της Basket League.

Στην πρώτη δόση της 2ης αγωνιστικής, υπάρχουν οι δύο «έξοδοι» των ομάδων της Θεσσαλονίκης και φυσικά το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας στο Περιστέρι, με την ομάδα του Σπανούλη να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Στις 17:00 (ERT Sports 1) γίνεται το πρώτο τζάμπολ στην Πάτρα. Εκεί όπου ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Άρη, σε ένα παιχνίδι που για τους «κιτρινόμαυρους» μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… must. Ο Άρης ηττήθηκε από Γκραν Κανάρια και Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, Λιετκαμπέλις εκτός, αλλά αυτές οι ήττες θεωρούνται εντός προγράμματος.

Πλέον απέναντι στους Πατρινούς, που μετρούν ήδη μία νίκη στην Basket League, o Άρης θέλει να κάνει σεφτέ. Έχοντας και τον Νίκο Περσίδη μάλιστα για πρώτη φορά στην αποστολή, από την οποία όμως λείπει ο Ρόμπερτς Μπλούμπερκς, που τραυματίστηκε στη Λιθουανία μεσοβδόμαδα.

Επικίνδυνες έξοδοι για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Συνέχεια ένα τέταρτο αργότερα, στην Αθήνα. Και συγκεκριμένα στο Μαρούσι, εκεί όπου η ιστορική ομάδα της περιοχής επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (17:15 – ΕΡΤ 3).

Οι Αμαρουσιώτες, που ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη, ηττήθηκαν την πρώτη αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε καλό πρόσωπο κόντρα στον Προμηθέα και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Φυσικά το κλειστό του Αγίου Θωμά αναμένεται να γεμίσει, με τη δίψα των φιλάθλων του Αμαρουσίου να είναι φανερή.

Το πρόγραμμα κλείνει στο Περιστέρι. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός (20:15 – ΕΡΤ3) έχει την πρώτη δύσκολη αποστολή, όσον αφορά το πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στην EuroLeague απέναντι στην Μπάγερν μεσοβδόμαδα και πλέον πηγαίνουν για το 2/2 στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα αλλά και του Ντίνου Μήτογλου, σε αντίθεση με τον Ιωάννη Παπαπέτρου που επέστρεψε στη δράση απέναντι στους Βαυαρούς.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει αποφασίσει ποιον από τους επτά ξένους θα αφήσει εκτός, για τις ανάγκες του rotation με βάση και τον κανονισμό της Basket League, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό εντός της ημέρας.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Basket League

Σάββατο 14/10
Απόλλων Πατρών – Άρης (17:00)
Μαρούσι – ΠΑΟΚ (17:15)
Περιστέρι bwin – Παναθηναϊκός (20:15)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυριακή 15/10
Προμηθέας – Καρδίτσα (17:00)
Ολυμπιακός – ΑΕΚ (17:15)
Λαύριο – Κολοσσός (20:15)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.