ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Basket League: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αμαρουσίου

Δείτε τα αποτελέσματα στην πρεμιέρα των play out

Basket League: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αμαρουσίου

Η ΑΕΚ κέρδισε με 88-85 το Μαρούσι και έμεινε μακριά από τις τελευταίες θέσεις των play out της Basket League, όπως και ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με τη σειρά του στην πρεμιέρα με 87-63 του Απόλλωνα Πάτρας.

Με δύο ομάδες να υποβιβάζονται φέτος μέσα από τα play out της Basket League, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απέφυγαν να… μπλέξουν στο ξεκίνημα του τρίτου γύρου της διοργάνωσης, σε αντίθεση με το Λαύριο, το οποίο ηττήθηκε στην έδρα του με 95-88 από την Καρδίτσα.

Τα αποτελέσματα στην πρεμιέρα των play out

ΠΑΟΚ – Απόλλωνας Πάτρας 87-63
Λαύριο – Καρδίτσα 88-95
ΑΕΚ Betsson – Μαρούσι 88-85

Η βαθμολογία στη Basket League

7. ΑΕΚ 10-13

8. ΠΑΟΚ 9-14

9. Λαύριο 8-15

10 Καρδίτσα 8-15

11. Μαρούσι 7-16

12. Απόλλων Πατρών 3-20

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λαύριο – ΠΑΟΚ (6/4, 17:15, ΕΡΤ3)
Απόλλωνας Πάτρας – ΑΕΚ Betsson (6/4, 20:15, ΕΡΤ3)
Μαρούσι – Καρδίτσα (8/4, 20:15, ΕΡΤ3)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.