ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Basket League: Το Περιστέρι νίκησε την ΑΕΚ και πήρε το προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά των πλέι οφ (87-73)

Ο Ντένμον ήταν πρώτος σκόρερ με 29 πόντους για το Περιστέρι

Basket League: Το Περιστέρι νίκησε την ΑΕΚ και πήρε το προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά των πλέι οφ (87-73)

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στα ημιτελικά της Basket League έκανε το Περιστέρι. Οι Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης επικράτησαν της ΑΕΚ με 87-73 στο Game 1 και προηγούνται με 1-0 στη σειρά των προημιτελικών. Επόμενο ματς την Πέμπτη 27 Απρίλη στο κλειστό των Λιοσίων.

Για τους νικητές ο φοβερός Ντένμον ήταν πρώτος σκόρερ με 29 πόντους, ενώ είχε 18 στο πρώτο δεκάλεπτο. Από την άλλη πλευρά ο Γουίλιαμς είχε 17 πόντους και ο Φλιώνης επίσης 17.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φίλαθλοι του Περιστερίου Bwin δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο κλειστό, βοηθώντας πολύ τους παίκτες του Σπανούλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.