ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

EuroLeague: MVP των Games 1 ο Μπράντον Ντέιβις (βίντεο)

Συγκέντρωσε 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης

EuroLeague: MVP των Games 1 ο Μπράντον Ντέιβις (βίντεο)

Στον Μπράντον Ντέιβις κατέληξε ο τίτλος του MVP των πρώτων αγώνων στα πλέι οφ της Euroleague.

O Αμερικανός σέντερ οδήγησε στη νίκη με 77-67 την Μπαρτσελόνα επί της Μπάγερν Μονάχου στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και στο 1-0 στον δρόμο προς το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Με 19 πόντους (6/9 δίποντα, 7/10 βολές), 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 8 κερδισμένα φάουλ, ο Ντέιβις συγκέντρωσε 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στους συνολικά τέσσερις αγώνες των πρώτων προημιτελικών.

Αυτή είναι η 5η φορά στην καριέρα του και 2η φέτους που ο Ντέιβις που αναδεικνύεται MVP μίας αγωνιστικής στη Euroleague.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ντέιβις ακολούθησαν σε απόδοση, με 21 πόντους έκαστος στο index οι Φαμπιάν Κοσέρ της Ρεάλ Μαδρίτης και Σκότι Ουίλμπεκιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ από 18 πόντους συγκέντρωσαν οι Βλάντιμιρ Λούτσιτς της Μπάγερν, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος της Ρεάλ Μαδρίτης και Ντάντε Έξουμ της Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.