ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Λαρεντζάκης για την ήττα από Λιθουανία: «Κάθε αποκλεισμός είναι σκληρός»

«Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής»

Γ.Λαρεντζάκης για την ήττα από Λιθουανία: «Κάθε αποκλεισμός είναι σκληρός»

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε με 92-67 από την Λιθουανία στην Μανίλα και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Τόμας Γουόκαπ τράβηξαν το… κάρο της Ελλάδας στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ήρθε η κατάρρευση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε στην ΕΡΤ

«Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής. Η Λιθουανία έχει βάθος στο ρόστερ και έμπειρα παιδιά.

Έβαλαν κάποια ελεύθερα σουτ που κάναμε λάθη και πήραν μία διαφορά.

Στο τέλος ξέφυγε το αποτέλεσμα πολύ, αλλά πιστεύω ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όσοι ήμασταν εδώ παλέψαμε και ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε.

Θα χάσεις κάποια ανοιχτά σουτ, θα γίνει ένα λάθος, θα φας ένα εύκολο καλάθι… Είναι συνδυασμός. Έβαλαν κάποια σουτ και πήραν μία μεγάλη διαφορά. Κάθε αποκλεισμός είναι σκληρός. Ξέραμε τις συνθήκες. Σίγουρα πάμε πάντα να παλέψουμε. Πάντα για την Εθνική θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα έχουμε το προοπλυμπιακό για να πάμε στην Ολυμπιάδα που είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.