ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κοπέλα του Τόνι Πάρκερ έχει κλέψει την παράσταση με τις δημοσιογραφικές της επιδόσεις

Η 31χρονη Γαλλίδα Αλίζ Λιμ και ο πρωταθλητή NBA Τόνι Πάρκερ ζουν τον απόλυτο έρωτα

Η κοπέλα του Τόνι Πάρκερ έχει κλέψει την παράσταση με τις δημοσιογραφικές της επιδόσεις

Η Αλίζ Λιμ στα … νιάτα της υπήρξε σπουδαία τενίστρια της Γαλλίας η οποία έφτασε κοντά στο top-100 ενώ είχε παίξει και με την Σερένα Ουίλιαμς σε πρεμιέρα στο Roland Garros και είχε φυσικά αποκλειστεί.

Η 31χρονη Γαλλίδα τενίστρια, που έχει παίξει ποδόσφαιρο και είναι μεγάλη φαν του μπάσκετ, στο Australian Open 2022 ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Eurosport και είναι πλέον μέλος του επιτελείου των σχολιαστών και δημοσιγράφων της.

Η Αλίζ Λιμ δεν καταθέτει μονάχα τις απόψεις της για το τένις αλλά κάνει και συνεντεύξεις. Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη το Roland Garros στο Παρίσι και η Αλίζ έχει κλέψει την παράσταση με τις δημοσιογραφικές τις επιδόσεις.

Πήρε συνέντευξη από τον Ράφα Ναδάλ και είναι εκεί για να σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα. Δίπλα της πάντα ο σύντροφος της, ο Τόνι Πάρκερ. Ο Γάλλος που είναι 4 φορές πρωταθλητής NBA είναι σε σχέση με την Αλίζ Λιμ από το 2021 και ζουν για ένα και πλέον χρόνο τον απόλυτο έρωτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.