Μπαρτσελόνα-Μπανταλόνα 81-87: Πήρε το ντέρμπι Καταλονίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ισοφάρισε την σειρά

Η ημιτελική σειρά πλέον βρίσκεται σατο 1-1

Μπαρτσελόνα-Μπανταλόνα 81-87: Πήρε το ντέρμπι Καταλονίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ισοφάρισε την σειρά

Στα… ίσα η σειρά στο ντέρμπι της Καταλονίας. Η «ψυχωμένη» και ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο Μπανταλόνα νίκησε 87-81 την Μπαρτσελόνα, μέσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και ισοφάρισε σε 1-1 την ημιτελική σειρά της Liga Endesa. Την ίδια ώρα που έγινε γνωστή η είδηση για τον Πάμπλο Λάσο ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Μετά το ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο, όπου με επιμέρους σκορ 13-23 στην τρίτη περίοδο πήραν τον πλήρη έλεγχο. Στο ξεκίνημα τέταρτης περιόδου, έφτασαν ακόμη και στο +15 (55-70) και ουσιαστικά έβαλαν τις βάσεις για το ροζ φύλλο. Έτσι, η ομάδα του Ντουράν έχει πλέον το πλεονέκτημα έδρας, με τα δύο επόμενα ματς να είναι στο γήπεδό της (8-10/6).

Κορυφαίος από την Μπανταλόνα ήταν ο Τόμιτς με 24 πόντους, με τον Μπάσας να είχε 13π. και τον Φελίς 12π. Από τους «μπλαουγκράνα», πρώτος σκόρερ ήταν ο Καλάθης με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 26-27, 40-42, 53-65, 81-87

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.