ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Παναθηναϊκός: «Άκυρη» η μεταγραφή Σενγκέλια σύμφωνα με ιταλική εφημερίδα

Η Βίρτους Μπολόνια θέλει τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευση του Τόκο Σενγκέλια

Παναθηναϊκός: «Άκυρη» η μεταγραφή Σενγκέλια σύμφωνα με ιταλική εφημερίδα

Η υπόθεση της μεταγραφής του Τόκο Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό φαίνεται πώς «ναυάγησε».

Σύμφωνα με την έγκυρη τοπική εφημερίδα Corriere di Bologna, η Βίρτους Μπολόνια θέλει τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευση του Τόκο Σενγκέλια.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να δώσει αυτό το ποσό στην ιταλική ομάδα και έτσι ο Γεωργιανός φόργουορντ θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, κάτοικος Μπολόνια.

Ο Σενγκέλια ήθελε πολύ να έρθει στον Παναθηναϊκό και είχε αναλάβει ο ίδιος προσωπικά μαζί με τον ατζέντη του, χωρίς εμπλοκή των «πράσινων», τις συζητήσεις με την Βίρτους Μπολόνια για την αποδέσμευσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, ο Γεωργιανός δεν έβγαλε άκρη, με την ιταλική ομάδα να ζητάει πολλά λεφτά και τον Παναθηναϊκό να εξετάζει ήδη άλλες περιπτώσεις για τη θέση «4», που θα τις προχωρήσει αν καλύπτουν τα θέλω του Εργκίν Αταμάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.