Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ματέους Πονίτκα

Ο Μετέους Πονίτκα φαίνεται πως προβάρει τη φανέλα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ματέους Πονίτκα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε μια σημαντική μετεγγραφική κίνηση. Το “τριφύλλι” φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal με τον Ματέους Πονίτκα.

Ο Μετέους Πονίτκα φαίνεται πως προβάρει τη φανέλα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Ο Πολωνός φόργουορντ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με “τριφύλλι” και όλα δείχνουν ότι το deal θα ολοκληρωθεί.

Ο 29χρονος έχει ήδη ενημερώσει τη Ρέτζιο Εμίλια ότι επιθυμεί να αποχωρήσει και να ενισχύσει έτσι τον Παναθηναϊκό στις θέσεις «2» και «3». Ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, αλλά αυτό δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πονίτκα πραγματοποίησε εξαιρετικό Eurobasket 2022. Τερμάτισε στην 4η θέση με την Πολωνία, έχοντας 13,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1, 6 κλεψίματα και 42,2% στα σουτ εντός πεδιάς στα εννέα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.