ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2026 ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης – Το βίντεο των «ερυθρόλευκων» για την ανανέωσή του

Δείτε πώς ανακοινώθηκε η επέκτασή του

Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2026 ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης – Το βίντεο των «ερυθρόλευκων» για την ανανέωσή του

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μέχρι 2026 ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ έβαλε σήμερα την υπογραφή του στην πρόωρη επέκταση συμβολαίου του και οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία με κάθε επισημότητα το πρωί της Παρασκευής (21/7) με έναν… ιδιαίτερο τρόπο.

Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν ένα… επικό βίντεο στο οποίο ο Λαρεντζάκης, φορώντας προπονητικό t-shirt, βερμούδα, γυαλιά ηλίου και σαγιονάρες πηγαίνει στο συνεργείο το αυτοκίνητό του, με τον μάστορα να τον ρωτάει: «Έλα Λάρι, για ζυγοστάθμιση ήρθες;» με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να απαντά με χιούμορ: «Όχι, αδερφέ μου. Αυτό το έχει αναλάβει για τρία χρόνια ακόμα ο Μπαρτζώκας».

Δείτε το βίντεο… έπος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

Υπενθυμίζεται ότι η ερυθρόλευκη ΚΑΕ είχε προετοιμάσει το έδαφος της συμφωνίας με το τραγούδι «Άντε γεια» του Λευτέρη Βαζαίου και του Ματθαίου Γιαννούλη, αλλά και μία φωτογραφία της Κύθνου, νησί καταγωγής του Λαρεντζάκη.

Τη σεζόν 2022/23 ο Λαρεντζάκης μέτρησε 6.4 πόντους (48.4% δίποντα, 37.4% τρίποντα, 72.9% βολές), 1.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 14’24” συμμετοχής σε 41 παιχνίδια της EuroLeague. Αντίστοιχα, σε 32 παιχνίδια της Basket League είχε 8.5 πόντους (64% δίποντα, 36.9% τρίποντα, 74.5% βολές) ανά 16’29” σε 32 παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Έλληνας γκαρντ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο Κύπελλα Ελλάδας κι ένα Super Cup.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.