ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νίκος Ρισβάς: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 20 Μαΐου στη 13:30 στο νεκροταφείο Παπάγου

Νίκος Ρισβάς: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς ο Νίκος Ρισβάς δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας. Ο εκλιπών είχε διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της πράσινης ΠΑΕ.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο ερασιτέχνης, οι οποίες γνωστοποίησαν ότι η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο στις 20 Μαΐου στο νεκροταφείο Παπάγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του άλλοτε προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκου Ρισβά, ο οποίος αγαπούσε το σύλλογο και τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 20 Μαΐου στη 1.30 μ.μ. στο νεκροταφείο Παπάγου”.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: “Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε προέδρου του Συλλόγου Νίκου Ρισβά.

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο. καθώς έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του «τριφυλλιού» Νίκος Ρισβάς που άφησε τη δική του σφραγίδα στον Σύλλογο σε δύσκολη εποχή.

Ο Νίκος Ρισβάς ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτεχνικού Παναθηναϊκού την σεζόν 2010-2011 ενώ την προηγούμενη σεζόν επί προεδρίας Μιχάλη Κίτσιου κατείχε το πόστο του Αντιπροέδρου.

Ήταν σημαντικός νομικός των Αθηνών και πάντοτε ήταν δίπλα στον αγαπημένο του Σύλλογο. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του όταν αποχώρησε διοικητικά από το «τριφύλλι» και ανέφερε:

«Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος και αυτό το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Παραιτήθηκα για λόγους ευθιξίας και όχι για τις επικρίσεις στο πρόσωπό μου. Από τις εκλογές να έρθουν νέοι άνθρωποι στον Σύλλογο. Παραμένω φίλος, φίλαθλος και οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της καρδιάς μου, του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ των παιδιών μου, της ζωής μου ολόκληρης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 20 Μαϊου στο νεκροταφείο του Παπάγου στις 13:30′.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.