ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντάνουτ Λούπου: Αφέθηκε ελεύθερος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Ήταν στη φυλακή επειδή οδηγούσε επί μια 20ετία χωρίς δίπλωμα

Ντάνουτ Λούπου: Αφέθηκε ελεύθερος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Ο Ντάνουτ Λούπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Ρουμάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ήταν στη φυλακή για να εκτίσει ποινή 7 μηνών και 10 ημερών. Τελικά δε θα χρειαστεί να το κάνει, μετά από απόφαση της δικαιοσύνης.

Ο Λούπου που από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής απασχολούσε τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, κυρίως λόγω ληστειών στις οποίες ενεπλάκη ακόμη και στην Ελλάδα, καταδικάστηκε επειδή είχε συλληφθεί πολλές φορές να οδηγεί χωρίς δίπλωμα. Για την ακρίβεια το έκανε σε διάστημα μιας 20ετίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο στο αεροδρόμιο επιστρέφοντας από Ντουμπάι. Ο δικηγόρος του μετά την απελευθέρωσή του, τόνισε πως πρέπει πλέον να μάθει απ’ τα λάθη του και να γίνει νομοταγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.