ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο 29χρονος Ντομαγκόι Πάβιτσιτς η πρώτη μεταγραφή του Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο

Ο πρώην παίκτης της τουρκικής Κόνιασπορ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει

Ο 29χρονος Ντομαγκόι Πάβιτσιτς η πρώτη μεταγραφή του Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο

Η πρώτη μεταγραφή του Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, καθώς η συμφωνία με τον 29χρονο Κροάτη μέσο είναι δεδομένη και μάλιστα αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για την επικύρωση αυτής.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα αποκάλυψε πρόσφατα ότι ήδη έχει συμφωνήσει με τρεις-τέσσερις παίκτες και ο 29χρονος Κροάτης μέσος Ντομαγκόι Πάβιτσιτς είναι ένας εξ’ αυτών.

Ο πρώην παίκτης της τουρκικής Κόνιασπορ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα.

O Κροάτης είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ καθώς εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά κι έδειξε το ταλέντο του το οποίο τον οδήγησε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας.

Για την ακρίβεια έκανε 50 συμμετοχές με τις εθνικές U16, U17, U18, U19 και U21 της χώρας του.

Στο μεσοδιάστημα η Ντίναμο Ζάγκρεμπ τον παραχώρησε υπό τη μορφή δανεισμού στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με την οποία μέτρησε 42 αγώνες με δέκα γκολ και δύο ασίστ για να ακολουθήσει η μακρόχρονη καριέρα του στην Ντίναμο με 74 αγώνες, πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.

Η Ριέκα τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2017 στην οποία αγωνίστηκε για μια πενταετία. Στη διάρκεια αυτής συνεργάστηκε με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα ο οποίος έχει αρκετά ξεκάθαρη εικόνα τόσο για το ποιοτικό επίπεδό του, την προσωπικότητά του αλλά και των στοιχείων που μπορεί να προσφέρει στον Άρη καθώς ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων» είχε περάσει από την ίδια θέση και στη Ριέκα.

Με τη φανέλα της τελευταίας, ο Πάβισιτς έκανε 174 παιχνίδια με 20 γκολ και 24 ασίστ.

Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Κόνιασπορ αλλά ο αγωνιστικός ρόλος του δεν ήταν αυτός που ήθελε καθώς περιορίστηκε στα 12 παιχνίδια. Στην καριέρα του ο 29χρονος Κροάτης δεν αντιμετώπισε κανέναν τραυματισμό καθώς αν ρίξει κανείς μια ματιά στο βιογραφικό του θα διαπιστώσει ότι έχει χάσει μόλις δύο παιχνίδια!

«Γεμίζει» το γήπεδο

Σε επίπεδο αγωνιστικών στοιχείων, ο 29χρονος θυμίζει τον Βλάντιμιρ Νταρίντα υπό την έννοια ότι τρέχει στον αγωνιστικό χώρο και συνηθίζει να κινείται σε όλους τους χώρους αυτούς.

Καθόλου τυχαία έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής, περισσότερο ως επιτελικός μέσος (72 παιχνίδια) αλλά και αμυντικός χαφ (52 αγώνες) στα χρόνια που ήταν στη Ριέκα.

Στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε και στα άκρα αλλά η φυσική του θέση είναι να παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς από εκεί συνηθίζει να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.