ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φ.Γκάγκο: Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ στο κρεβάτι με την καλύτερη φίλη της γυναίκας του – Τον έπιασε «στα πράσα»

Φ.Γκάγκο: Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ στο κρεβάτι με την καλύτερη φίλη της γυναίκας του – Τον έπιασε «στα πράσα»

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Γκάγκο πιάστηκε «στα πράσα» από την γυναίκα του στο κρεβάτι με την καλύτερη φίλη της.

Συγκεκριμένα πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπόκα Τζούνιορς χώρισε με την σύζυγό του και γνωστή τενίστρια, Ζισέλα Ντούλκο, καθώς την απατούσε με την καλύτερη της φίλη.

Η 36χρονη Ντούλκο έδειξε «κόκκινη κάρτα» στον πρώην μέσο όταν τον έπιασε στο κρεβάτι με την ιδιοκτήτρια σχολής χορού, Βερόνικα Λαφίτε.

Η δημοσιογράφος Σίνθια Φερνάντες δήλωσε στην τηλεόραση ότι «η Ζισέλα φαίνεται ότι τους βρήκε στο σπίτι της, στο κρεβάτι της. Άνοιξε την πόρτα και βρήκε τον Φερνάντο Γκάγκο με μια άλλη γυναίκα».

Στη συνέχεια σχολίασε ότι «παντρεύτηκαν πριν από δέκα χρόνια και έχουν τρία παιδιά, ενώ πάντα κρατούσαν χαμηλό προφίλ. Χώρισαν λόγω της απιστίας του. Την απάτησε με την καλύτερη της φίλη. Ήταν φίλες και τα παιδιά τους πήγαιναν μαζί σχολείο και η Ζισέλά τα πήρε από εκεί».

Στο μεταξύ, η καριέρα του Γκάγκο ως προπονητής δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, αφού απολύθηκε από τον πάγκο της Αλντοσίβι έπειτα από έξι σερί ήττες και οι φήμες λένε πως η είδηση της απιστίας επιτάχυνε τις εξελίξεις με την ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο ο Γκάγκο πάντως όσο και η Ντούλκο δεν έχουν σχολιάσει το παραμικρό, ενώ παραμένουν άφαντοι και στα social.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.