ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σχέσεις βγαλμένες από μεξικάνικο σίριαλ – Συμπαίκτες χώρισαν και αντάλλαξαν συντρόφους

Σχέσεις βγαλμένες από μεξικάνικο σίριαλ – Συμπαίκτες χώρισαν και αντάλλαξαν συντρόφους

Ένα απίθανο συμβάν έλαβε χώρα που θυμίζει λάτιν σαπουνόπερα ζει η κοινότητα του δίαθλου στη Σουηδία.

Η εφημερίδα Aftonbladet περιέγραψε το πως οι τέσσερις (δυο γυναίκες, δυο άνδρες) αθλητές της εθνικής ομάδας έχουν μπλέξει σε ένα άνευ προηγουμένου ερωτικό «γαϊτανάκι».

Όλα ξεκίνησαν με τον 29χρονο Γέσπερ Νέλιν, χρυσό Ολυμπιονίκη το 2018 στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Νέλιν για πολύ καιρό ήταν ζευγάρι με τη συναθλήτρια του στην εθνική ομάδα της Σουηδίας στο δίαθλο, Χάνα Όμπεργκ και δεν το έκρυβαν μέχρι τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2020.

Όμως, τα τελευταία χρόνια η καριέρα του πήρε την κατιούσα ενώ ανέτειλε το άστρο του Μάρτιν Πονσιλουόμα, όπου στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατέκτησε τρία μετάλλια, ενώ ήταν φίλος με τον Νέλιν.

Για τον λόγο αυτό, ο Νέλιν εξεπλάγη από το ενδιαφέρον του Πονσιλουόμα για τη πρώην σύντροφό του που εκδηλώθηκε μετά το πρόσφατο Παγκόσμιο της Τσεχίας.

Στο μεταξύ, ο Πονσιλουόμα είχε σχέση με μια άλλη Σουηδέζα διαθλήτρια, τη Φάνι Γιόχανσον. Ώσπου, ο Πονσιλουόμα την χώρισε και έγινε ζευγάρι με την Όμπεργκ.

«Ο Μάρτιν και η Φάνι ήταν μαζί στο Παγκόσμιο. Μόλις πήρε το χρυσό, η κατάσταση άλλαξε, τότε ξεκίνησε. Είχαμε μια ομάδα με μεγάλη συνοχή, αλλά τώρα δεν μπορώ να το πω αυτό. Πάντως ακόμα προπονούμαστε μαζί» είπε ο Νέλιν.

Όμως, ο Νέλιν βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της… παρατημένης Γιόχανσον, με την οποία είναι πλέον ζευγάρι.

«Είναι αλήθεια πως είμαστε μαζί και τα πάμε πολύ καλά» είπε η Όμπεργκ στην Expressen για τον Πονσιλουόμα και τόνισε ότι «σκεφτήκαμε ότι ήταν καλή ιδέα να το ανακοινώσουμε τώρα».

Από την πλευρά του, ο Νέλιν για τη σχέση του με την πρώην του συναθλητή και φίλου του σχολίασε πως «η Φάνι και εγώ τα λέγαμε συχνά και αυτό μας βοήθησε πολύ. Σιγά σιγά γνωριστήκαμε καλύτερα και στο τέλος ήρθαμε πολύ κοντά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Νέλιν και Πονσιλουόμα ομολόγησαν πως η κατάσταση στην αρχή ήταν περίεργη στην ομάδα αλλά πλέον όλοι τους φέρονται σαν επαγγελματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.