ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Τέβες πίνει και τρώει με τους πιο σκληρούς οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς

Ο Τέβες πίνει και τρώει με τους πιο σκληρούς οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς

Ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς Κάρλος Τέβες έγινε στόχος πολλών επικριτικών σχολίων μετά την δημοσίευση μιας φωτογραφίας, στην οποία φαίνεται να τρώει και να πίνει με μέλη των «Barras Bravas» των σκληροπυρηνικών οπαδών που ουσιαστικά είναι οι… μπράβοι του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και ευθύνονται για τις περισσότερες θανατηφόρες συγκρούσεις στα γήπεδα της χώρας.

Ο Τέβες φαίνεται να περνά μερικές στιγμές χαλάρωσης παρέα με μερικούς από τους επικεφαλείς της οργάνωσης, κάτι που έχει προκαλέσει σάλο στην Αργεντινή. «Ο Τέβες είναι ποδοσφαιριστής σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και το γεγονός ότι αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο ανθρώπους που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο μας είναι σίγουρα είδηση που δεν μπορούμε να αποκρύψουμε. Δουλειά μας είναι να καταγράψουμε αυτό που συνέβη» ανέφερε ο Μάουρο Φούλκο, δημοσιογράφος που δημοσίευσε τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν σχολίασε το γεγονός, ενώ ο μάνατζέρ του τόνισε ότι ο Τέβες κάνει παρέα με πολλούς ανθρώπους και αυτό δεν είναι επιλήψιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.