ΕΠΟ: «Αισιοδοξία» για αύξηση των μετακινήσεων οπαδών – Τι θα γίνει στον τελικό κυπέλλου;

ΕΠΟ: «Αισιοδοξία» για αύξηση των μετακινήσεων οπαδών – Τι θα γίνει στον τελικό κυπέλλου;

Λευτέρης Αυγενάκης, Βαγγέλης Γραμμένος και Μηνάς Λυσάνδρου έθεσαν επί τάπητος το θέμα των συνδέσμων των οπαδών και των μετακινήσεων τους σε όλα τα παιχνίδια της Superleague.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τους προέδρους των ΕΠΟ (Ευάγγελο Γραμμένο), Superleague (Μηνάς Λυσάνδρου), ΔΕΑΒ και εκπρόσωπους του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη για θέματα αντιμετώπισης βίας.

Το θέμα των μετακινήσεων των οπαδών σε όλα τα παιχνίδια της Superleague τέθηκε επί τάπητος, ενώ συζητήθηκε το νομοθετικό πλαίσιο που πρέπει να διαμορφωθεί.

Γραμμένος: «Τελικός Κυπέλλου με οπαδούς και των δύο ομάδων»

Στις δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος της σύσκεψης, εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να διεξάγονται σύντομα με παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων και τα ντέρμπι.

«Έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και κάποια άλλα τα επεξεργαζόμαστε. Δουλεύουμε πάνω σε ένα λειτουργικό, αποτελεσματικό, εφαρμόσιμο και σύγχρονο πλαίσιο.Είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα οδηγήσει και στην παρουσία των φιλοξενούμενων φιλάθλων στο γήπεδο. Οι μετακινήσεις φέτος έχουν αυξηθεί και στόχος είναι η μετακίνηση και στα υψηλότερης επικινδυνότητας παιχνίδια. Είναι ένας άμεσος στόχος, αλλά όχι βιαστικός. Είμαι αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε και εκεί κάποια στιγμή» ανέφερε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη μεριά του, ο Λευτέρης Αυγενάκη, επισήμανε: «Η θέση μας είναι σταθερή. Οι λέσχες φιλάθλων είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι στον αθλητισμό. Έχουμε στενή συνεργασία με όλους τους φορείς για να φτιάξουμε ένα νέο πλαίσιο και ο καθένας στο κομμάτι που του αναλογεί δουλεύει ώστε να υπάρξει μια καλύτερη εικόνα. Σε ό,τι αφορά στον ένα μήνα προθεσμία για την αναγνώριση των συνδέσμων, έχουμε ενημερώσει την Αστυνομία, που έκανε πάρα πολλή δουλειά, έχουν γίνει σχετικές έρευνες και την αρμοδιότητα έχει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.