ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συγκλονίζει ο γιός του Ν.Μαραντόνα: «Δεν μπορώ να δεχθώ πως έχει πεθάνει»

Συγκλονίζει ο γιός του Ν.Μαραντόνα: «Δεν μπορώ να δεχθώ πως έχει πεθάνει»

Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε ο γιός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Τζούνιορ Σινάγκρα, όπου και στάθηκε στο γεγονός πως δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία του.

Ο Ιταλός γιος του Μαραντόνα μίλησε στην εφημερίδα Marca για τον χαμό του Θεού του ποδοσφαίρου και πως περνάει αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Είμαι άσχημα. Έχω πρόβλημα στον ύπνο μου. Κλείνω τα μάτια μου και το κεφάλι μου απλά δεν αποσυνδέεται. Κοιμάμαι όπως μπορώ. Ο θάνατος του πατέρας και το να μην μπορείς να είσαι μαζί του ή με την οικογένεια είναι το χειρότερο. Το έμαθα όταν μπήκε στο νοσοκομείο. Άρχισα να λαμβάνω μηνύματα και τηλεφώνησα στο Μπουένος Άιρες. Καλούσα συνεχώς μέχρι που μου είπαν τι έγινε» ανέφερε ο γιος που αναγνώρισε το 2016.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ Σινάγκρα τόνισε πως δεν μπορεί να δεχθεί τον θάνατο του πατέρα του, αφού ήταν νέος και είχε πολλά χρόνια ακόμα να χαρεί με την οικογένειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου άρεσε η κίνηση του Μέσι, με συγκίνησε. Ήταν πολύ συναισθηματικές μέρες. Ήταν ιδιαίτερο αυτό που έκανε ο Μέσι. Με έκανε να κλάψω. Επίσης ό,τι έγινε στην Νάπολι ή αυτό που συνέβη με την Ντάλμα. Νομίζω πρέπει να αποσυρθεί το 10 για τις ομάδες που έχει παίξει», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.