ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: «Τρέχουν» οι εργασίες για τον χλοοτάπητα στην «Αγιά Σοφιά» (βίντεο)

Όλο και πιο κοντά στην είσοδο στην «Αγιά Σοφιά» βρίσκεται η ΑΕΚ

ΑΕΚ: «Τρέχουν» οι εργασίες για τον χλοοτάπητα στην «Αγιά Σοφιά» (βίντεο)

Αντίστροφα μετρά η ΑΕΚ για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στην «Αγιά – Σοφιά OPAP Arena» κάτι που θα δώσει στο νέο γήπεδο της ομάδας την τελική του μορφή.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, τη Δευτέρα (28.03.2022) ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του χλοοτάπητα, με τους «κιτρινόμαυρους» να συνοδεύουν το συγκεκριμένο ποστάρισμα με ένα video.

«Mπροστά από την πρώτη εξέδρα, που σηκώθηκε στο νέο μας γήπεδο, μπροστά από το ιστορικό πέταλο της Θύρας 21, ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του χλοοτάπητα!» αναφέρουν στην Ένωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.