ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Πογιέτ: «Αν οι επιλογές είναι καλές ή όχι, θα το ξέρουμε σε 5-6 μέρες»

«Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία»

Γ.Πογιέτ: «Αν οι επιλογές είναι καλές ή όχι, θα το ξέρουμε σε 5-6 μέρες»

Η εθνική ποδοσφαίρου της χώρας μας έχει δύο κρίσιμα παιχνίδια μπροστά της καθώς φιλοξενεί την Ιρλανδία και θα ταξιδέψει στο Παρίσι για το ματς με τη Γαλλία.

Στη Media Day ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για τα δύο παιχνίδια, την προετοιμασία της ομάδας αλλά και το κομμάτι των «κομμένων».

Για τα δύο ματς: «Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία. Χρειαζόμαστε τη νίκη σε εκείνο το ματς για να έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε».

Για το ματς με Ιρλανδία: «Είναι ένα μεγάλο βήμα για τον στόχο μας, που είναι να προκριθούμε στο EURO 2024».

Για τους οπαδούς: «Το μήνυμα είναι να είναι οι οπαδοί δίπλα στην ομάδα. Θα έρθουν αρκετοί φίλοι της Ιρλανδίας οπότε θα πρέπει να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα, να νιώσουμε ότι είμαστε στην έδρα μας, να στηρίξουμε τους παίκτες της Εθνικής και είναι πολύ εύκολο όταν το γήπεδο είναι γεμάτο να νικήσεις οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τους παίκτες: «Μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν πολύ καλά. Όλοι είναι προς το παρών μια χαρά και αυτό δίνει το περιθώριο να επιλέξω τους καλύτερους για την εντεκάδα και να είναι έτοιμοι στον πάγκο. Θα δούμε και την Παρασκευή που θα είναι όλοι εδώ».

Για τι έχει δουλέψει η ομάδα: «Έχουμε δουλέψει με βάση τα δύο συστήματα που παίζει η Ιρλανδία τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να αμυνθούμε και να επιτεθούμε και να είμαστε έτοιμοι και για τα δύο συστήματα. Και το βασικό είναι που πρέπει να βρεθεί η ομάδα σε κατάσταση να αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο όπως λέει και ο Γκουαρντιόλα και ο Ιντζάκι».

Για τον αποκλεισμό των Δουβίκα, Φορτούνη ή Κυριακόπουλο: «Είναι απλό, όταν είσαι προπονητής στην Εθνική Ομάδα, έχεις τη δυνατότητα είναι να επιλέξεις που θεωρείς ότι είναι οι καλύτεροι για εκείνη την ώρα. Αν όλα πάνε καλά σε πέντε μέρες, θα είμαι καλός προπονητής, αν χάσουμε θα δούμε τι θα συμβεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.