ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

K.Εμπαπέ: «Αστρονομική» προσφορά από την Παρί Σεν Ζερμέν – Του δίνει 1 δισ. ευρώ για να ανανεώσει!

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι το τετραετές που είχε υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι

K.Εμπαπέ: «Αστρονομική» προσφορά από την Παρί Σεν Ζερμέν – Του δίνει 1 δισ. ευρώ για να ανανεώσει!

Tην ώρα που ισπανικά και γαλλικά ΜΜΕ «βουίζουν» πως ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει δώσει ήδη στα χέρια με τη Ρεάλ για να μετακομίσει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος, η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τον κρατήσει.

Σύμφωνα με το Radio Monte Carlo, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πήρε την έγκριση από τον Εμίρη του Κατάρ, ιδιοκτήτη της ομάδας του Παρισιού, και θα προσφέρει στον 25χρονο σούπερ σταρ νέο δεκαετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές στο ένα δισ. ευρώ!

Την αστρονομική αυτή πρόταση αναμένεται να την καταθέσει στη συνάντηση που θα έχουν τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν το θέμα της παραμονής του στην ομάδα.

Ο Εμπαπέ αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του για το μέλλον έως τις 14 Φεβρουαρίου. Εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένο το πρώτο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Σοσιεδάδ για τους «16» του Champions League κι ο Γάλλος φορ, θέλει να έχει ξεκαθαρίσει και προς τους φίλους των πρωταθλητών Γαλλίας, το αν θα παραμείνει στο κλαμπ ανανεώνοντας το συμβόλαιό του ή θα αποχωρήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερος για κάποια άλλη ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι το τετραετές που είχε υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα το 2017 έναντι συνολικά 555 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.