ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λίβερπουλ: Καταδικάζει τα συνθήματα των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα θύματα του Χίλσμπορο (βίντεο)

«Η Liverpool FC είναι λυπημένη από τα πρόσφατα άθλια συνθήματα που ακούστηκαν για την τραγωδία του Χίλσμπορο»

Λίβερπουλ: Καταδικάζει τα συνθήματα των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα θύματα του Χίλσμπορο (βίντεο)

Η Λίβερπουλ πήρε θέση για τα συνθήματα που ακούστηκαν από την πλευρά των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα θύματα της τραγωδίας του Χίλσμπορο.

Οι Reds εξέδωσαν ανακοίνωσε λίγες ημέρες μετά από το 4-0 επί των Κόκκινων Διαβόλων και μάλιστα σ’ ένα παιχνίδι που στο 7ο λεπτό του οι οπαδοί της Λίβερπουλ σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν τον απόντα Ρονάλντο για την απώλεια του παιδιού του.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ χαρακτήρισαν “δολοφόνους” εκείνους της Λίβερπουλ και έλεγαν πως η «Η Sun είχε δίκιο, είστε δολοφόνοι». Η εφημερίδα είχε ρίξει τις ευθύνες για την τραγωδία του 1989 στους οπαδούς των Reds αλλά ζήτησε συγνώμη μετά από 15 χρόνια.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ

«Η Liverpool FC είναι λυπημένη από τα πρόσφατα άθλια συνθήματα που ακούστηκαν για την τραγωδία του Χίλσμπορο. Γνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν αυτές οι αποκρουστικές προσβολές στις οικογένειες των 97, σε αυτούς που επέζησαν και σε όλους που σχετίζονται με αυτόν τον σύλλογο.

Συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα συνθήματα θα εξαλειφθούν τελείως από το ποδόσφαιρο και, όπου χρειάζεται, θα υπάρξει η πλήρης ισχύς του νόμου και η διαδικασία κυρώσεων του παιχνιδιού σε όσους συνεχίζουν να τα τραγουδούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.